Veganske dressinger
Tilberedning
Vegansk gul dressing med karry og ramsløg
Rør Bähncke Vegan Mayo med karry, ramsløg og friskpresset hvidløg. Smag til med salt og peber.
Vegansk grøn dressing med bearnaiseessens, urter, krydderi og broccolistængler (til burger)
Rør Bähncke Vegan Mayo med broccolijulienne, Beauvais Bearnaiseessens og estragon. Smag til med salt og peber.
Vegansk rød dressing med tomat, chili og røget paprika (til hotdogs)
Rør Bähncke Vegan Mayo med Bähncke Chiliketchup, røget paprika og hakkede jalapenos. Smag til med salt og peber.
Ingredienser
Vegansk gul dressing med karry og ramsløg (til sandwich)
4 dl Bähncke Vegansk Mayonnaise
2 spsk karry
1-2 spsk ramsløg
1 fed frisk presset hvidløg
Vegansk grøn dressing med bearnaiseessens, urter, krydderi og broccolistængler (til burger)
3 dl Bähncke Vegansk Mayonnaise
2 dl broccolijulienne (fehår)
1 spsk. Beauvais Bearnaiseessens
1 spsk estragon
Vegansk rød dressing med tomat, chili og røget paprika (til hotdogs)
3 dl Bähncke Vegansk Mayonnaise
2 dl Bähncke Chili Ketchup
2 spsk Røget paprika
1 spsk hakkede jalapenos