Thaikrydrede cheese-sticks og nudelsalat

Tilberedning


Skær osten ud i 20 aflange stænger (ca. 2x2x8 cm). Lad smørret bruse af i en pande og steg osten på alle fire sider.

Blend de øvrige ingredienser, fx med en stavblender i ca. 2 min. eller til en glat masse.

Kom osten i en passende beholder og hæld marinaden over. Kom dem tildækket på køl i min. 1 time – gerne til dagen efter. Kom dem i et ovnfast fad og bag dem midt i ovnen.

Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen. Hæld vandet fra og skyl nudlerne i koldt vand. Lad dem dryppe af i en sigte og klip dem i mindre stykker. Bland nudler, bønner, gulerødder og agurk.

Smag salaten til med marinaden fra cheese-sticksene.

Anret salaten i et fad og drys med cashewnødder og sesamfrø. Kom bambusspyd i hver og server dem lune sammen med nudelsalaten.

Bagetid:  ca. 10 min. ved 150°.

Ingredienser


Thaikrydrede cheese-sticks
1 kg Arla® Pro Grillost 30+
50 g smør
100 g rapsolie
75 g grofthakket koriander
50 g sesamolie
50 g rørsukker
50 g finthakket citrongræs
20 g finthakket hvidløg
15 g røde chilipebre
10 g limeskal (usprøjtet)
75 g limesaft

Nudelsalat
350 g Glasnudler
600 g edamamebønner (sojabønner)
350 g farvede gulerødder i lange strimler
250 g agurker i tern
100 g ristede og saltede peanuts
50 g sorte sesamfrø

20 stykker bambusspyd