Tacofalafel med stærk bønnecreme

Tilberedning


Optø eller opvarm falafelerne som anvist på emballage. Fordel refreid beans, tomatsalsa, agurk, syltet rødløg på de varme tortillas. Derefter lægges de varme falafeler på samt lidt koriander. Serveres med lime.

Rødløg skæres i skiver. Eddike, sukker og vand koges op. Læg rødløg i lagen og lad dem afkøle.

Skyl de kogte bønner. Halver hvidløgsfeddene, chili skives groft. Friteres langsomt i olie på middelvarme. Tilsæt bønnerne, og lad dem koge med i nogle minutter. Mix alle ingredienserne sammen til den ønskede konsistens, og smag til med salt og friskpresset lime.

Ingredienser


400 g Tortillas små ca. 20–30 stk
2 stk Mini falafel, Findus
2 stk agurk
30 g koriander
400g tomatsalsa
2 stk lime

Syltede rødløg
250 g rødløg
3 dl vand
2 dl sukker
1 dl eddike

Refreid beans
4 stk hvidløg
4 stk chili grøn
400 g sorte bønner, kogte
15 g limesaft
2 dl majsolie eller rapsolie
Salt