Speltbrød

Tilberedning


Dejtemperatur:                     25-27°C
Æltetid:                                  10 minutter ved langsom og 1-2 minutter ved høj hastighed.
Liggetid:                                 20 minutter + 30 minutter.
Dejvægt:                                 Boller 75 g (117 stk.) Brød 650 g.(13 stk.)
Pynt:                                        Sesam, grovvalsede havregryn
Rasketid:                                45 minutter i raskeskab + 10 minutter i bageriet
Bagetid:                                  Brød: 35-40 minutter. Boller: 16-18 minutter. Dampes ved indsætning
Ovntemperatur:                    Indsætning  ca.250 °C og afbagning Ca. 220 °C

Ingredienser


5000 g Kornkammeret Sigtet Speltbrød
100 g hørfrø
200 g solsikkekerner
125 g røremargarine
100 g sukker
110 g salt
30 g flydende mørkmalt
125 g gær
2900 g vand, ca.
8790 g total