Speltalamande med bagte blommer og amarena-kirsebær

Tilberedning


Kom perlespelt, vand kondenseret mælk, Vanila og havregryn i en gryde. Kog 10 min. Afkøl helt. Hak mandlerne og rør dem i spelt-‘grøden’ sammen med sukker. Pisk fløden og fold den i film og sæt på køl.

Halver blommerne, fjern stenene og fordel rørsukker, sirup, bær og stjerneanis ved. Bages i 10-15 min. ved 180 grader, indtil blommerne begynder at blive bløde.

Server speltalamanden med lune bagte blommer.

Ingredienser


200 g Tørsleffs forkogt øko perlespelt
5 dl vand
75 g Tørsleff kondenseret mælk
15 g Tørsleff Vanila
25 g havregryn

100 g hakkede, smuttede mandler
25 g sukker
4 dl piskefløde

10 stk blommer
50 g rørsukker
100 g sirup fra Tørsleffs amarena-kirsebær
20-30 stk Tørsleffs amarena-kirsebær
6 stk stjernanis