Speltalamande med bagte blommer og amarenakirsebær

Tilberedning


Kom perlespelt, vand kondenseret mælk, Vanila og havregryn i en gryde. Kog 10 min. Afkøl helt. Hak mandlerne. og rør dem i spelt-‘grøden’ sammen med sukker. Pisk fløden. og fold den i film. Sæt på køl.

Halvér  blommerne, fjern stenene, og fordel rørsukker, sirup, bær og stjerneanis ved. Bages i 10-15 min. ved 180 grader, indtil blommerne begynder at blive bløde.

Servér speltalamanden med lune bagte blommer.

Ingredienser


200 g Tørsleffs forkogt øko perlespelt
5 dl vand
75 g Tørsleff kondenseret mælk
15 g Tørsleff Vanila
25 g havregryn

100 g hakkede, smuttede mandler
25 g sukker
4 dl piskefløde

10 stk blommer
50 g rørsukker
100 g sirup fra Tørsleffs amarenakirsebær
20-30 stk Tørsleffs amarenakirsebær
6 stk stjernanis