Rødbedesalat med hasselnøddecreme
Tilberedning
Læg rødbederne på en bageplade, og dryp med olie og balsamicoeddike.
Strø sukker over, og krydr med salt og peber.
Sæt bagepladen i ovnen på 150 grader i ca. 30 minutter.
Tag rødbederne ud, og montér dem med tomater, spinat og de skivede radiser i fad.
Hak hasselnødderne fint, og bland med creme fraiche. Gem lidt hakkede nødder til sidst. Smag til med salt og peber. Fordel cremen lidt her og der i fadet, og strø lidt hakkede hasselnødder over.
Ingredienser
Antal kuverter:
700 g rødbeder rustikke, økologiske, Findus
2 spsk rapsolie
200 g cherry tomater
2 spsk balsamicoeddike
1 spsk råsukker
70 g frisk spinat
50 g skivede radiser
Salt og peber
Hasselnøddecreme:
130 g hasselnødder, finhakkede
2 dl creme fraiche
Salt og peber