Casual Dining 2022 program

Vi slår dørene op

10.00

Vi slår dørene op

Velkommen til Casual Dining 2022 – I år vil vi fokusere på de store forandringer, der sker på den globale og lokale madscene og stille skarpt på det, der ligger på vores tallerken og måden, vi producerer det på.
Simon Jul åbner ballet

11.15

Simon Jul åbner ballet

Scenen

Han er radiovært, komiker, skuespiller, musiker, kok, verdens- og landmand. Med andre ord er Simon Jul et multimenneske med meninger, drevet af nysgerrighed og appetit på tilværelsens yderligheder.
Hvem F…. gider at spise en bælgfrugt?

11.30

”Hvem F…. gider at spise en bælgfrugt?”

Scenen

Smagsprøve fra Nicolas Min Jørgensen

Grønne proteiner, køderstatning og tempeh – bliver det nogensinde en del af vores madkultur? Hvis det er den vej vi skal gå, hvordan vælger vi så det mest bæredygtige, når det kommer til grønne proteiner? Og det største spørgsmål: Er kunden overhovedet villig til at bestille bælgfrugter sammen med deres drinks fredag aften?
Fremtidens Køkken: Thilde Gilling og Simon Jul

13.00

Fremtidens Køkken: Thilde Gilling og Simon Jul

Scenen

Fremvisning af signaturret

Oplev Thilde Gilling Andersen frem­vise sin signaturret.
Kan man redde klimaet med kødsmag i munden?

14.30

”Kan man redde klimaet med kødsmag i munden?”

Scenen

Smagsprøve fra Thilde Gilling

Dilemmaet, som alle kokke og ikke mindst branchen, står midt i. Hvis kødet, især oksekødet, ikke er på kortet, mister vi så omsætning? Hvem står med ansvaret? Restaurationen? Caféen? Landmanden? Foodservice? Eller er det forbrugeren selv? Hvis vi skal forsætte med at servere kød, hvordan gør vi det så mest bæredygtigt?
Fremtidens Køkken: Nicolas Min Jørgensen og Simon Jul

15.45

Fremtidens Køkken: Nicolas Min Jørgensen og Simon Jul

Scenen

Fremvisning af signaturret

Oplev Nicolas Min Jørgensen frem­vise sin signaturret.
Award - Vi kårer Fremtidens Produkt og Fremtidens Stand

16.45

Awardshow

Scenen

Vi kårer Fremtidens Produkt og Fremtidens Stand og slutter af med lodtrækning af fede præmier blandt publikum!
Tak for i dag

17.30

Tak for i dag

Tusind tak for jeres deltagelse i Casual Dining 2022!

Se hvad der sker på standene!

Hjemmelavede Petit Four og flødeboller med Odense Marcipan

Hjemmelavede Petit Four og flødeboller med Odense Marcipan

Stand nr. 53

Hele dagen

Kig forbi ODENSE’s stand og se hvordan du nemt og effektivt kan lave hjemmelavede Petit Fours eller flødeboller ved hjælp af ODENSE Miniplader. Konditoren står klar til at guide dig i hvordan du anvender Miniplader fra Odense Marcipan. Følg demonstrationen i løbet af messedagen og smag på de små søde sager. Det er en simpel og effektiv fremgangsmåde til at producere finere konditorkager, som ellers kan være svære at finde tid til i en travl hverdag.
Smag Nordisk Falafel hos Planteslagterne

Smag Nordisk Falafel hos Planteslagterne

Stand i Grønne Proteiner

Hele dagen

Det er en Nordisk falafel, som i stedet for kikærter består af danske flækærter fra Lolland, smagt til med spidskommen, lime og hvidløg. Den er mindre tør end normale falafler og derfor et premium produkt til stedet, som ønsker at have høj kvalitet og de bedste råvarer.
Økologisk Vesterhavskylling fra Europoultry

Økologisk Vesterhavskylling fra Europoultry

Stand nr. 41

Hele dagen

I denne mørke vintertid tilbyder vi et lyspunkt i form af vores nye, danske Økologiske ‘Vesterhavskylling’, som kommer direkte fra skoven ved vandet. Her har Vesterhavskyllingen gået og hygget sig med at spise de sunde urter, der vokser i skovbunden, hvilket gør vores Vesterhavskylling 100% økologisk og klimavenlig.
Smagen af Danmark fra Mette Munk

Smagen af Danmark fra Mette Munk

Stand nr. 19

Hele dagen

Besøg Mette Munk på stand nr. 19, hvor vi vil byde på flere smags fulde nyheder, samt præsenterer vores nyeste inspirationshæfte; Smagen af Danmark
Nemme gulerødder med Ardo-Frigodan!

Nemme gulerødder med Ardo-Frigodan!

Stand nr. 17

Hele dagen

Ardo-Frigodan præsenterer – SAUTERET GULERODSMIX, orange, gule og lilla gulerødder nænsomt forstegt i solsikkeolie. Kig forbi stand 17 – vi er klar til at inspirere dig!
Bladt Glutenfri Bageri - helt fri for

Bladt Glutenfri Bageri – helt fri for

Stand nr. 64

Hele dagen

Økologiske grønne brunchpandekager lavet med spinat og broccoli, æg og søde bananer. Pandekagerne er naturligvis glutenfri, mælkefri og helt fri for kunstige smagsforstærkere og konserveringsmidler. Portionsanrettede kager til glutenallergikere – bl.a. chokoladekage, brownie, banankage og brunsviger. Små kolli=mindre madspild. Hos Bladt Glutenfri Bageri kan alle produkter bestilles i små kolli med få enheder.
Nye danske flødekartofler fra Flensted

Nye danske flødekartofler fra Flensted

Stand nr. 39

Hele dagen

Danske kartofler, dansk fløde, produceret i Danmark. Flødekartofler med paprika, flødekartofler traditionelle, ØKO flødekartofler. Uden tilsat æg, for at bevare den cremede konsistens, 2 kg. poser. Vareprøve Flødekartofler med paprika i 700 g. til de første 50 på standen
Smag rugbrød fra Panesco hos La Lorraine

Smag rugbrød fra Panesco hos La Lorraine

Stand nr. 65

Hele dagen

Kom og se vores nye danske rugbrødsserie fra Panesco – bagt med naturens aner, gode råvarer og ægte surdej. Kig forbi La Lorraine Bakery Group på stand 65!
Smag rugbrød fra Panesco hos La Lorraine

Håndlavede veganske deller hos Haugen-Gruppen!

Stand nr. 58

Hele dagen

Haugen-Gruppen præsenterer økologiske, veganske deller fra Green Choice. Fyldt med friske grøntsager og et godt alternativ til den klassiske frikadelle. Produceret i Danmark med fokus på den gode smag og så er de samtidig fri for konserveringsmidler og tilsætningsstoffer.
Smag rugbrød fra Panesco hos La Lorraine

Opdag fremtidens yndlingsspise fra Hanegal!

Stand nr. 59

Hele dagen

Hanegal præsenterer: Facon – fremtidens udgave af danskernes yndlingsspise. Plantebaseret bacon, økologisk og uden tilsætningsstoffer. Besøg stand 59, hvis du er interesseret i økologi og et indblik i fremtidens køkken.
Helt særligt smør af græsmælk fra Thise

Helt særligt smør af græsmælk fra Thise

Stand nr. 4

Hele dagen

Thise Mejeri lancerer nu smør baseret på Græsmælk med fire Dyrevelfærdshjerter. Køerne har 40% mere plads, de lever udelukkende af græs, græsmarksprodukter og urter fra marken. Mælken har et relativt højt indhold af Omega-3-fedtsyrer. Her er tale om et smagfuldt og helt særligt smør, som er udkærnet af græsmælks-creme fraiche, som igen er fremstillet af græsmælksfløde. Ægte slow-food.
Flydende innovation fra Unilever og Knorr

Flydende innovation fra Unilever og Knorr

Stand nr. 20

Hele dagen

Unilever Food Solutions præsentere en ny innovativ serie i Knorr Professional fond og Demi Glace, skabt på naturlige ingredienser og med en fantastisk smag – kom selv og smag på stand 20!
Rooting for a better tomorrow hos Rootly

Thomsen food line: Rooting for a better tomorrow hos Rootly

Stand nr. 75

Hele dagen

Thomsen Food Line præsenterer: Rødbedebøf. Gulerodsbøf. Gulerodsfalafel. 100 % Plantebaseret, lavet af grøntsager fra produktion af Frankly juice. Økologisk, glutenfri, uden e-numre og tilsætningsstoffer og produceret i Danmark.
Gratis fodskanning hos Sika Footwear

Gratis fodskanning hos Sika Footwear

Stand nr. 76

Hele dagen

Har du brug for ekstra komfort til dine arbejdssko, så kig forbi Sika Footwear, og få scannet dine fødder, så finder vi den helt rigtige indlægssål med den korrekte svangstøtte og ekstra stødabsorbering.
No Egg - Plantebaseret ægerstatning fra DAVA Foods

No Egg – Plantebaseret ægerstatning fra DAVA Foods

Stand nr. 50

Hele dagen

DAVA Foods præsenterer DAVAs Grønne Køkken – et køkken hvor æg og plantebaseret kost er i harmoni med hinanden. På scenen er No Egg – et plantebaseret ægerstatningsprodukt, der er er baseret på kikærter. No Egg kan anvendes i den daglige madlavning og i bagværk, hvor der normalvis ville indgå æg, da det fungerer som bindemiddel. Kig forbi stand nr. 20 og få inspiration til, hvordan vi bruger produktet til at lave veganske ’røræg’ og andre plantebaserede retter med No Egg.
VI HAR HØRT JERES BØNNER hos Dencon Foods

VI HAR HØRT JERES BØNNER hos Dencon Foods

Stand nr. 40

Hele dagen

Vi har inviteret Line, tidligere ejer af vegansk restaurant i Århus og vinder af konkurrencen om Danmarks bedste Veganske burger. Line vil dele ud af sin store erfaring og give tricks til nye spændende opskrifter med bælgfrugter. Få inspiration til 3 lækre spreads, der er den nemmeste måde at få mere plantebasseret på menuen og protein på brødet.
Stryhns Gruppen præsenterer JERK

Stryhns Gruppen præsenterer JERK

Stand nr. 60

Hele dagen

Stryhns Gruppen præsenterer JERK – en vegansk & caribisk inspireret topping/spread med kikærter, tomat og masser af krydderier. Perfekt som tilbehør til kolde eller varme retter, som spread i sandwich eller som dip til grøntsager. Kig forbi stand 60 og bliv inspireret!
Danish Crown

Danish Crown

Stand nr. 13

Hele dagen

Mød Danish Crown på stand nr. 13
Helt Naturli Bearnaise fra Orkla

Helt Naturli Bearnaise fra Orkla

Stand nr. 30

Hele dagen

Orkla præsenterer stolt vores veganske Naturlí Bearnaise. Kom forbi stand nr. 30 og smag forkæl dine smagsløg. Den serveres med en lækker plantebasseret Naturlí bøf og sprøde Kartoffelpinde fra Kims.
Veganske Southern Fried Sticks Chicken Style fra Findus

Veganske Southern Fried Sticks Chicken Style fra Findus

Stand nr. 8

Hele dagen

Veganske sticks lavet på hvedeprotein med sprød panering af hvedemel. Green Cuisine sticks har en krydret southern fried smag af muskatnød, fennikel og salvie. Rig på fiber og en god kilde til protein. Let tilberedning i ovnen eller frituregryden. Server i wraps eller som en snack med gode dipping saucer.
Få inspiration til 80/20 på menuen

Få inspiration til 80/20 på menuen

Stand nr. 52

Hele dagen

Atria Foodservice præsenterer vores sortiment af Aalbæk salami, både økologisk og konventionel, men alle i god kvalitet med masser af smag. Vi vil gerne sammen med dig arbejde med lidt men godt kød. Vi har også andre spændende produkter med, som kan bruges som umami i det grønne køkken.
Imagewear.dk

Imagewear.dk – Alt i uniformering og sko til jeres team

Stand nr. 24

Hele dagen

Imagewear hvor du finder inspiration alt i uniformering og fodtøj til hele jeres team uanset om det er køkken – restaurant eller front of house. Kig forbi vores stand og se den nye og letteste MESH skridsikre sko godkendt til køkkenbrug. Jakkesættet til jeres salgsteam eller forklæder til serveringspersonalet.
Bageworkshops med Valsemøllen

Bageworkshops med Valsemøllen

Stand nr. 47

Hele dagen

Kom og prøv kræfter på bageworkshop med bl.a. Valsemøllens udviklingsbager Erik Olsen. Lær at mestre surdejen og få nye teknikker til at udvikle dine gene unikke signaturbrød. Mød også Bageren og surdejseksperten Per Milijkovic-Bangert og Danmarks bedste surdejs-pizzabager Sharif Marjan fra Melværk. Hør mere om vores fremtidige bagekurser på Valsemøllens workshops/stand og tilmeld dig bagekurserne helt gratis.
Nyhed fra The Happy Chicken Project: Kebab med timian og kaffir lime

Nyhed fra The Happy Chicken Project: Kebab med timian og kaffir lime

Stand nr. 18

Hele dagen

Kom og smag vores kyllingekebab med frisk smag af timian og kaffir lime. Vores kyllingekebab består af tynde skiver af kyllingeoverlår, hvilket giver et mørt og saftigt stykke kød. Happy Chicken produkter er dansk kvalitetskylling til dig, der ønsker at tilbyde et klimavenligt kødvalg til din takeaway, kantine, café eller restaurant, hvor du sætter dyrevelfærd og smagen af god samvittighed på menuen.
Naan- og pitabrød i fusion hos Lantmännen Unibake

Naan- og pitabrød i fusion hos Lantmännen Unibake

Stand nr. 16

Hele dagen

Kom, oplev og smag nyheden Naanta, der er skabt af det bedste fra klassikerne Naan- og pitabrød. Vi ses på stand 16!
Naan- og pitabrød i fusion hos Lantmännen Unibake

Friskos signatur is 2023

Stand nr. 21

Hele dagen

Kom og prøv Frisko’s nye signatur is. Den laves let med lækker citron is toppet med flamberet guf og nødder.
Rugsnack med chokolade fra La Lorraine

Rugsnack med chokolade fra La Lorraine

Stand nr. 65

Hele dagen

Chokolade rugsnacken er et sundere alternativ til den snacksultne. Den er overraskende blød indeni og har en god gennemtrængende smag af ægte mørk belgisk chokolade. Server den som en lille formiddagssnack eller til kaffen om eftermiddagen.
Rynkeby Foods præsenterer nyheder fra God Morgen

Rynkeby Foods præsenterer nyheder fra God Morgen

Stand nr. 24

Hele dagen

Rynkeby Foods præsenterer nyheder fra God Morgen – shots med ingefær og vitaminer, der med sin milde smag kan nydes af alle. Kig forbi stand 24 og smag selv.