Pork Wellington med bagte/karamelliserede løg

Tilberedning


Vask, hak og rist champignoner tørre.

Krydre mørbraden med salt og pepper og brun den af på panden. Smør den varme mørbrad ind i sennep.

Rul husholdningsfilm ud på køkkenbordet. Fugt evt. bordet, inden det holder på filmen. Fordel skinkeskiver, svampe og persille i et ensartet lag. Anbring mørbraden på midten og rul det så stramt som muligt ind i filmen. Læg ’’pølsen’’ på køl og lad den trække.

Forvarm oven til 180 grader varmluft. Pak ’’pølsen’’ (uden film) ind i butterdejen, med samlingen i bunden. Pensel med æg og bag i ca. 30-35min.

Serveringsforslag: Karamelliserede perleløg og rødvinssauce.

Ingredienser


Antal kuverter: 10

2 stk svinemørbrad
500 g champignoner
1 rulle butterdej
2 pakker/10 skiver skinke, evt. parma
Sennep
Persille
1 æg til pensling