Plant Saute Stroganoff

Tilberedning


Varm NATURLI’ Smørbar op i en tykbundet gryde og sauter løg og champignons i ca. 4-5 min. Tilsæt krydderierne og rør rundt.

Herefter tilsættes Chick Free, rødvin og tomatpure. Det koges ind til rødvinen er kraftig reduceret. Herefter tilsættes grøntsagsboullionen og madkulør (ca. 10 gram). Koges i ca. 8-10 min. Herefter tilsættes paprika i stimler, og retten jævnes efter ønske og smages til med salt og peber.

Der kan i denne ret med stor fordel bruges Portobello eller andre svampe. Kun fantasien sætter grænser.  Top gerne retten til sidst med lidt bredbladet persille.

Ingredienser


50 g smørbar
200 g Chick free
200 g champignons i skiver
150 g hakket løg
50 g paprika i strimler
2 dl rødvin
6 dl grøntsagsbouillon
2 tsk tomatpure
Madkulør (ca. 10 gram)
Paprika
Røget paprika
Hvidløg
Salt og peber