Økologisk pebersteak af kalkun med rösti-kartoffel, 3 slags bønnesalat, kryddersmør og brød

Tilberedning


3 slags tørrede bønner ( hvide bønner, røde kidney, sorte bønner ) sættes i blød natten over – 12. timer og koges herefter i 45-60 min.

Bønnerne skylles og kombineres med skårne løg, iceberg, radicchiosalat og peberfrugt til en salat. Herefter vendes dette med en marinade af citronsaft, olivenolie, hakket persille, salt & peber.

Økologisk Kalkun Pebersteak steges medium – ca. 3-4 på hver side, derefter 10 min. i ovn ved 180°C. Rösti kartofler steges i ovn ved 180°C

Økologisk Kalkun Pebersteak trækker ganske kort, og anrettes med bønnesalat, rösti kartoffel, kryddersmør og brød

 

 

Ingredienser


Økologisk kalkun pebersteak
Hvide bønner
Røde kidney bønner
Sorte Bønner
Løg
Icebergsalat
Radicchiosalat
Peberfrugt

Citronsaft
Olivenolie
Hakket persille
Salt og peber