Nyheder

Her finder du seneste nyt om Casual Dining-messen!

BILLETSALGET ER ÅBENT

Glæd dig til at gå på opdagelse blandt mere end 90 leverandører, specialister og producenter, som vil servere et væld af lækre smagsprøver, tanker og nye idéer!

Den 27. september slår vi dørene i Bella Centret op til vores årlige inspirationsmesse Casual Dining, som sidste år tiltrak mere end 1.000 deltagere fra professionelle køkkener.

I år er titlen på Casual Dining ’Sammen udvikler vi den danske madscene’, og der bliver sat fokus på de store forandringer på den globale og især den danske madscene, hvor både grossister, leverandører, specialister og producenter har et stort ansvar – et MADansvar – for udviklingen i branchen.

Hent din gratis billet lige her! Det kræver kun et CVR-nummer!

Tilmeld dig Casual Dining 2023

Oplev dette på årets Casual Dining

 

 • Over 100 udstillere, 6 universer, 3 madscener.
 • Kokkekonkurrence BMW Masters Talent!
 • Pizza 360 workshops – hele dagen!
 • Fantastiske Masterclasses med fokus på Smag & Nørderi og Ansvarlig Menu.
 • Fokus på vores butikker Cash & Carry.
 • FondBar, FunghiBar, VinBar, Campingområde, Jazz og den kommende generation af køkkenpersonale.

Vi glæder os til at se jer!
 
Se hele programmet her!

Simon Jul styrer på genial vis slagets gang igen!

Simon Jul er vært og moderator for messen, og vil i løbet af dagen holde styr på dagens program og mingle rundt omkring.

Han er radiovært, komiker, skuespiller, musiker, kok, verdens- og landmand. Med andre ord er Simon Jul et multimenneske med meninger, drevet af nysgerrighed og appetit på tilværelsens yderligheder.

BMW Masters & Talent – Semifinale

Kl. 12.30-15.00 på Madscenen BMW

Semifinale til Talentkonkurrencen 2024 holdes her på scenen, hvor 30 hold dyster om de 5 eksklusive pladser til finalen ved BMW MASTERS Talent 2024. Hele seancen bliver moderet af Simon Jul.

BMW Masters & Talent – Præmieoverrækkelse

Kl. 15.00 – Madscenen BMW

Semifinalisterne til BMW Master Talent 2024 kåres og der serveres Østers & Champagne fra baggagerummet af de lækre BMW elbiler (husk at man gerne må prøvesidde).
Mød vinderne fra BMW Masters Talent 2023.

Bæchs Conditori – Dansk håndværk

Besøg os på Casual Dining og lad dig inspirere af det store udvalg af tærter, skærekager, tørkager, lagkager, moussekager og mange andre spændende lækkerier fra Bæchs Conditori.

Kærlighed til gode råvarer og konditorkager har altid været grundlaget for Bæchs Conditori, lige siden de første kager blev taget ud af ovnen. Det er dansk håndværk – produceret med omhu og respekt for den gode danske smag.

Kager der frister til alle årets serveringer!
www.baechs-conditori.dk

Odense Marcipan – Marcipan af bedste kvalitet – til professionelle

Kig forbi ODENSE’s stand – bliv inspireret til både hverdag og fest hele året rundt. Se hvilke marcipantyper vi anbefaler til fx bagning, til kageovertræk, dessert- eller konfektfremstilling. Vi giver dig gode råd, tips, tricks og inspiration til din næste servering med Odense Marcipan.

Vi gør det let at gøre det lækkert.
www.odense-foodservice.dk

Velkommen til en verden af kager og desserter fra Dina Food

Besøg os på Casual Dining. Vi har kager og lækkerier til enhver anledning og årstid. Fra de bedste producenter i Danmark og Europa håndplukker vi nøje udvalgte kager og desserter.

For ligesom dig går vi højt op i sanselig nydelse, smagsudvikling, ægthed og markedsinnovation.

Vi har specialiseret os i kager og desserter på frost og har et helt særligt og professionelt udvalg til dig, der elsker at byde dine gæster på meget mere nydelse og forkælelse. Vores sortiment består hovedsageligt af produkter, som du blot skal tø op, og derefter er de klar til servering.

På den måde gør vi det nemt og enkelt for dig, og du undgår madspild. Det er en nem, hurtig og driftssikker måde at præsentere dagens café-kage på tavle, i montre eller menukort.

Udforsk vores store udvalg af sanselige, flotte dekorerede og udskårne gourmet-cafékager, klassiske tærter, intense desserter, kunst[1]færdige pâtisserie-kager med lækre finesser, lækre portionspakkede stykkager, daddel/havre-kager og hånd[1]lavede, planterige konfekthapsere med de bedste danske bælgfrugter.

Du kan også gå på opdagelse i vores små, lækre kagestykker, som er ideelle til en farverig og lækker tapasanretning/menu – eller vælg dine favoritter, og gør din mødeforplejning ekstra sød.

www.dinafood.dk

Miss Bagel – Rene råvarer

Besøg Miss Bagel til Casual Dining. Fælles for alt brød og kager fra Miss Bagel, er den gode kvalitet og vores fokus på det gode håndværk. Vi bager ud fra filosofien om at bruge så få og så rene råvarer som muligt. Fx bruger vi ikke konserveringsmidler i brødet. I stedet fryser vi det ned. Tilsætningsstoffer undgås også overalt, hvor det er muligt. Vi bager primært med dansk mel af mærket NaturAks*. Det betyder at melet er dyrket uden brug af stråforkorter og kontrolleret for nedvisningsmidler, som fx roundup. Det synes vi selv giver god mening.

Danpo – Smag vores nye kyllingemedister

Vi kan nu tilbyde kyllingemedister på frost i vores Danpo-sortiment, som er lavet på smagfuldt lårkød i lammetarm. Kyllingemedisteren er fremstillet af dansk kylling, der er opdrættet uden antibiotika.

Den krydrede gode smag er klassisk og autentisk — og det høje kødindhold på 84% giver en god struktur med masser af bid. Derudover er der kun 5% fedt i den, og så er den halal-godkendt.

Medisteren er en absolut klassiker, som alle kender. Det er en velsmagende, nem og ideel ret at servere hele året rundt. Den kan sammensættes med et væld af tilbehør og tilberedes både på pande, grill eller i ovn.

Vi ses på stand B1-022, hvor vi står klar med en smagsprøve på vores nye kyllingemedister. Her kan du også få et opskrifthæfte, hvor der bl.a. er spændende opskrifter med kyllingemedister.

Peaz – Vegansk ærteprotein

Vi præsenterer et smagsneutralt kødalternativ med 70% proteinindhold. Anvend PEAZ ærteprotein i veganske retter eller som en hybrid i kødretter for at reducere kødindholdet – uden at smag og tekstur føles anderledes!

 • Rehydreres i vand
 • En pose giver op til 20kg færdigt produkt
 • Billigere alternativ til kød
 • Lav C02-udledning
 • Velegnet til både gryderetter og fars
 • Kan opbevares ved stuetemperatur
 • Ingen tilsætningsstoffer

Findus Foodservices – Plantebaseret til kokke og køkkener

Vi vil gøre det lettere for alle at spise, lave og servere mere plantebaseret. Frosne plantebaserede produkter, der er specielt udviklet til at være funktionelle og smarte i både restauranter og storkøkkener.

Besøg os på stand B3-018, så kan du smage disse lækre grønkålsbøffer og blive inspireret.

Findus er Nordens førende fødevareleverandør af frosne fødevarer til hoteller, restauranter, caféer, kantiner og storkøkkener. Vi har gjort forarbejdet for dig alt er af høj kvalitet og er nemt at tilberede med færre hænder.

Hippie House – Verdens bedste olivenolier

Olivenolie er en smagsgiver og det er et bærende element i nogle af vores retter, derfor er det vigtigt for os, at kvaliteten og udvalget altid er i orden og det kan Hippie House.

Hippie House blev i 2023 kåret som Verdens bedste olivenolie importør af Flos Olei, som er en respekteret guide inde for olivenoliens verden.

Vi får altid rigtig god sparring når vi skal vælge, hvilken olivenolie der passer til en givende ret.

Hos Novell er vi inspireret af naturen og vejledt af videnskaben, hver eneste råvarer bliver overvejet fra et bæredygtigheds perspektiv, og om hvilket klimaaftryk det sætter.

Kig forbi vores stand og lad dig inspirere, hvordan du kan anvende de bedste olivenolier hvor gastronomien er i højsædet.