Mormor-tarteletter
Tilberedning
Rens aspargesene, og bræk den nederste del af. og læg dem i et fad. Hæld kogende vand over aspargesene, og lad dem stå i 5 min.
Smelt smørre,t og tilsæt melet under kraftig omrøring. Pisk suppen i lidt ad gangen. Lad opbagningen koge et par minutter, og rør derefter fløden i.
Vend det kogte kyllingekød i saucen.
Skær asparges i mindre stykker, snit forårsløgene, og vend dem i stuvningen.
Varm stuvningen igennem, og smag til med salt og peber.
Servér i lune tarteletskaller pyntet med brøndkarse.
Ingredienser
Antal tarteletter: 60
2 kg ROSE Kogte Rustikke stykker
60 tarteletskaller
6 bdt grønne asparges
6 spsk smør
12 spsk hvedemel
1,5 l hønsebouillon
600 ml fløde
12 forårsløg
6 tsk groft salt
Friskkværnet peber
Brøndkarse til pynt