Mormor-tarteletter

Tilberedning


Rens aspargesene og bræk den nederste del af og læg dem i et fad. Hæld kogende vand over aspargesene og lad dem stå i 5 min.

Smelt smørret og tilsæt melet under kraftig omrøring. Pisk suppen i lidt ad gangen. Lad opbagningen koge et par minutter og rør derefter fløden i.

Vend det kogte kyllingekød i saucen.

Skær asparges i mindre stykker, snit forårsløgene og vend dem i stuvningen.

Varm stuvningen igennem og smag til med salt og peber.

Server i lune tarteletskaller pyntet med brøndkarse.

Ingredienser


Antal tarteletter: 60

2 kg ROSE Kogte Rustikke stykker
60 tarteletskaller
6 bdt grønne asparges
6 spsk smør
12 spsk hvedemel
1,5 l hønsebouillon
600 ml fløde
12 forårsløg
6 tsk groft salt
Friskkværnet peber
Brøndkarse til pynt