Opskriftsamling



 

Menu

Her kan du se, hvilke retter man kunne smage til Casual Dining 2018:

Snacks & Frokost

  • Tenax Sild: Smushi med karry/timian sild
  • Rynkeby: Kanapé med dijonaise og kalkunrilette
  • Thise Mejeri: Madbrød med pikant smag
  • Orkla Foods: Vego-nachos med vegansk ‘ostesauce’
  • Miss Bagel: Økologisk bagel med røget laks
  • HavneMøllerne: Gulerodsbrud
  • Delitaste: Mozzarella wraps
  • Schulstad: Rugfritter med varme krydderier
  • Foodpeople: Åben pizzasandwich med varmrøget laks, sprød kål og saltet ricotta
  • Stryhns/Langelænder: Hotdog-slider med juicy peber/brunch pølse
  • Kohberg: Sandwich med grillet kartoffelmos og ærtespread
  • EasyFood: Caféboller med laks, hytteost og pesto
  • Schulstad: Rugfritter dyppet i chokolade
  • Tulip: Æbler, svesker og dadler i svøb af peberbacon
  • Kohberg: Sandwich med quinoa, asparges, grillet agurk og salat
  • Amanda Seafoods: Torskerogn med salat, karrymayo, kapers og purløg
  • Nestlé/Oscar: Rødvinsvinaigrette og ristede valnødder
  • Mette Munk: Øko kuvertstykke med laksetatar
  • CareFood: Canapéer, appetizers, mini-bites og tapas
  • By Frederiks: Raviolini med skovsvampe og trøffel

Forretter

  • Arla Pro: Smørbagt selleri med ægte, brunet smørsauce og urter
  • HKI Ost: Brændte gulerødder med timian, pærevinaigrette, ristede hasselnødder og Stenhøjmark
  • DAVA Foods: Scrambled eggs med æble, persille og friske krydderurter
  • Royal Greenland: Blinis med seafood topping
  • Peka: Vegetarisk kartoffelmoussaka
  • Strandby Fisk: Torske cevapcici
  • Sepio: Kammuslinger på persillepesto
  • Wernersson Ost: Svinekæbe rillette med gorgonzola
  • Grøn Fokus: Skiver af fjordskinke på sprød kål og urter fra Grønholtgaard, toppet med rugknas og Thise ravost
  • Peka: Kartoffel-porre suppe med skinketern
  • Conaxess Trade / Dencon Foods: Cremet broccolisuppe med høns i tern og crunchy rød quinoa
  • Santa Maria: Marokkansk gulerodssalat
  • Sepio: Salat med sorte tigerrejer
  • Prima frugt: Gulerod/kartoffel puré med spicy glaseret persillerod og ristede hasselnødder
  • Naturmælk: Solæg med Høost-pesto

Hovedretter

  • Royal Greenland: Fiskeburgere med citron, feta og rødløg
  • Magnihill: Samfaina – traditionel catalansk grøntsagsret
  • Haugen-gruppen/ROSE: Bao-bun med stegt kylling, ponzudressing og strimlet grønt
  • Conaxess Trade/Dencon Foods: Lammeculotte med mango-myntesalat
  • Unilever/Knorr: Kylling daal i yoghurt korma
  • Casa Italia: Sandwich vegetariana med pesto og mozzarella
  • Nestlé/Oscar: Braiseret ossobuco med rødvinssauce & fermenteret hvidløg
  • KødGrossisten: Okse Ball tip fra dansk Hereford
  • Europoultry: Andebryst med rodfrugter og svampesauce
  • Tenax Sild: Uramaki med Gin/Havtorn sild
  • QFoods/Dafgårds: Øko falafel og bønnesalat med frugt og ærteskud
  • Lutosa: Moules frites
  • Findus: Ostegratineret pease- og rodfrugtsgratin – med en duft af salvie
  • Ardo Frigodan: Veggie-burger med syltede rødløg og svampemayo
  • Tulip: Hvidløgsmarineret kamfilet af gris med mango- & avocadosalat
  • Danpo: Thai peanutsuppe med kylling
  • KødGrossisten: Oksetykkam fra dansk Hereford
  • Unilever/Knorr: Butter chicken
  • Euro Poultry: Andebryst med honningmarinerede sukkerærter, rodfrugtfritter og cremet svampesauce
  • DK Trading: Kalkunsteg med champignon, salsa og nye kartofler
  • QFoods/Dafgårds: Øko premium oksefrikadeller med øko marineret kartoffelsalat
  • Santa Maria: Libanesisk kafta på grillspyd
  • Haugen-gruppen/ROSE: Gringo tacos med kylling og syltede tranebær
  • Casa Italia: Carciofina med artiskok og skinke
  • Prima frugt: Lynstegt kål med svampetapenade og græskar

Desserter

  • Arla Pro: Sprængte æbler i klar kærnemælk, brunet smør-is og butter crumble
  • Foodpeople: Luna di limone med rosmarin og mascarpone
  • Rynkeby: Nøddebunde med mangohindbærcreme
  • Callebaut: Bubbly gold karamelmousse
  • Odense/Bæchs: Øko kransekage med broken gel
  • Scandic Food/Skælskør Frugtplantage: Ovnbagt morgengrød
  • Wernersson Ost: Cheesecake med myseost
  • Thise Mejeri: Skyrfromage med fuldkornscrumble
  • Dina Food: Dessertbarer
  • Mette Munk: Kanelbowl m. æblekompot og mascarponecreme
  • Naturmælk: Æbletrifli med fløde og creme fraiche