Kimchi Quesadilla

Tilberedning


Bland kinakål og Kimchi Spice Mix, og lad det stå og trække i 15 min. Lad derefter salaten dryppe af i en si. Læg pulled oats, kimchi og revet ost på den ene halvdel af tortillaen.

Fold tortillabrødet sammen på midten til en halvmåne. Kan med fordel tilberedes flere dage før. Steg den i rapsolie på begge sider, indtil den er gyldenbrun, og osten er smeltet. Skær quesadillaen ud i trekanter, hæld lidt sriracha sauce over og drys ristede sesamfrø og hakket koriander over.

Ingredienser


 Kimchi Quesadillas:
300 g Pulled Oats Mince, natural
500 g kinakål i strimler
2 spsk Santa Maria Kimchi Spice Mix
400 g revet ost
10 Santa Maria fuldkorns tortilla 8”

Garnering:
½ dl  Santa Maria Sriracha Sauce
½ dl Santa Maria Sesamfrø, ristede
½ dl  friske koriander, grofthakket