Info til udstillere

Her finder I alt info vedrørende Digital Dining 2020. Siden opdateres løbende

  • Digital Dining er online fra d.18. november til d.18 december.

Velkommen til Digital Dining
Digital Dining er det nye online messeunivers, hvor leverandører og kunder mødes om mad og drikke, for at inspirere og blive inspireret – under trygge og ansvarlige rammer.

Selvom Casual Dining kan afholdes med god samvittighed jf. myndighedernes retningslinjer, og vi har mere kapacitet end vi udnytter på messen, er vi klar over at situationen er uhensigtsmæssig, for en messe med mange deltagere. Vi har lyttet til jeres input og respekterer jeres bekymringer. I sidste ende er det gode samarbejde med jer, og vores kunder, altid det vigtigste. Vi ønsker naturligvis ikke at afvikle Casual Dining, hvis der er utryghed omkring deltagelse.

I samråd med vores samarbejdspartner Bella Center, og med den fortsatte positive opbakning til messen, har vi valgt at omfavne de digitale muligheder, og i 2020 omdanner vi Casual Dining til Digital Dining. Det bliver en sjov, praktisk og anderledes måde at være på messe. Vi forventer at det gode og velkendte ved Casual Dining, fortsat kan eksistere i et brugervenligt digitalt univers.

Vi ønsker alle en inspirerende messe, og håber I vil tage godt imod årets digitale afløser.

Digital Dining 2020