Info til udstillere
Her finder I alt info vedrørende Casual Dining 2022. Siden opdateres løbende.
Casual Dining afholdes 27. – 28. september i Bella Center København
- Tirsdag 27. september: Opbygning og speeddating
- Onsdag 28. september: Messedag, kl. 10.00-17.30
Vi glæder os til at se jer!
Se invitation her:
Casual Dining 2022
Vigtige datoer
Senest
- 15. august: Tilmelding til speeddating
- 15. august: Lad os vide om I har en særlig begivenhed, som skal tilføjes til programmet
- 23. august: Bestilling af tekniske ordrer til Bella Center
Kommunikeres til Nicoline Ovesen på mail nio@dgfs.dk
Stande
Jeres årsaftale med Dagrofa Foodservice inkluderer en stand på 3×3 i Bella Center. Prisen dækker også strøm + VVS, evt. deltagelse i speeddating, markedsføringspakke samt forplejning begge dage. Standstørrelsen kan opgraderes ved at betale merprisen for en større stand.
Alle stande er inklusiv 1 x strømstik á 230V – dette skal dog aktivt tilvælges i webshop hos Bella Center. Forud for messen vil I modtage et link fra Bella Center, hvor der kan bestilles strøm, inventar mm. Vær opmærksom på, at man som udstiller selv afholder udgiften for inventar. I skal som udgangspunkt selv medbringe al materiale til jeres stand. Der bliver opsat vaskestationer i hallen til fri afbenyttelse.
Strøm, VVS og inventar
Alle stande er inklusiv 1 x strømstik á 230V – dette skal dog aktivt tilvælges i webshoppen hos Bella Center. Inden messen vil I modtage et link til webshop fra Bella Center, hvor der kan bestilles strøm, inventar mm. Vær opmærksom på, at man som udstiller selv afholder udgiften for inventar. I skal som udgangspunkt selv medbringe al materiale til jeres stand.
I skal som udgangspunkt selv medbringe al materiale til jeres stand. Der bliver opsat vaskestationer i hallen til fri afbenyttelse.
Åbningstider og adresser
Casual Dining 2022 afholdes 27.-28. september i Bella Center København (hal B, B1 og B2)
Opbygning:
Tirsdag 27. september kl. 8.00 – 20.00
Onsdag 28. september kl. 8.00 – 10.00
OBS: Foodtrucks skal ankomme tirsdag d. 27. september kl. 7.00 – 9.00.
(Se standinfo fra Bella Center)
Messens åbningstid:Onsdag 28. september kl. 10.00-17.30
Oprydning og nedtagning:
Onsdag 28. september kl. 18.15-21.00
Mulighed for afhentning af gods torsdag d. 29. september kl. 8.00-12.00. Port B5.
Adresse:
Bella Center Copenhagen
Center Boulevard 5
2300 København S
Speeddating
Traditionen tro afholder vi speeddating dagen før messestart, hvor I har mulighed for at møde medarbejderne og salgskonsulenterne fra Dagrofa Foodservice.
Setuppet er 5-8 minutters oplæg og evt. smagsprøve inden gruppen går videre.
Da I er mange leverandører, inddeler vi salgsstyrken i 3 ruter og sørger for, at alle regioner er godt repræsenteret i hver gruppe.
Man kan tilmelde sig speeddating senest 15. august til Nicoline Ovesen på mail nio@dgfs.dk.
Speeddating afholdes den 27. september kl. 15.00-18.00.
Messeprogram
Messeprogram
I år vil der være en scene med talks, hvor bæredygtighed er omdrejningspunktet.
Endeligt program for dagen vil blive sendt rundt og markedsført fra august.I har som leverandører mulighed for at byde ind, hvis I har en særlig begivenhed på jeres stand.
Formatet er ca. 10 minutters programsat aktivitet på jeres stand.
Det kan for eksempel være:
- Talk om et emne, som I gerne vil kommunikere ud til vores gæster (bæredygtighedstiltag, Free From, sådan undgår du madspild, plantebaserede alternativer)
- Produktlancering af nyhed med fortælling og smagsprøver
- Demonstrationen af en speciel teknik, der er relevant for jeres produkt.
- Møde med den producent I evt. samarbejder med, evt. landmanden.
På den måde kan vi inspirere vores gæster endnu mere, samt at vi opmuntrer til at vores gæster udnytter hele åbningstiden og besøge hele messen. I må meget gerne skrive om I kan lave eventet over flere gange på en dag, så vi sikre et flow på jeres stande gennem hele dagen.
Send mail til nio@dgfs.dk ved interesse senest 15. august.
Koncept
I år fokuserer vi på de store forandringer, der sker på den globale og lokale madscene, og stiller skarpt på det, der ligger på vores tallerken, og måden vi producerer det på.
Sammen med jer og et stærkt line-up, vil vi sætte scenen for samtalen, hvor formålet er at skabe nye indsigter og perspektiver, både på hinanden og vores fødevaresystem, og engagere os alle sammen i samtalen om, hvor vi skal hen som branche.
Alle vores gæster skal som vanligt kunne gå på opdagelse blandt alle jer skønne leverandører, specialister og producenter.
Vi arbejder i år under overskriften:
”Sammen om fremtidens tallerken”
En åben inkluderende overskrift, som vi håber I vil være med til at støtte op om på jeres lokale stand på messen. Den udelukker ikke det traditionelle, men indbyder jer til at fremhæve det, der er på alles læber i vores lille land.
Vi har brugt det seneste år på at sætte nye målsætninger op for os selv og har valgt at tage ansvar for den del af fødevarebranchen, som vi hver dag bevæger os i.
Vores learnings har bl.a. vist os, at kokkene vil have inspiration og tips og tricks fra andre kokke, så det tager vi alvorligt og det håber vi ligeledes I vil tage med i jeres overvejelser, når I planlægger årets messestand hos os.
I år er stilen træ, natur, faglighed og råvarer i sæson. Der vil være en scene med talks, hvor bæredygtighed er omdrejningspunktet.
Vi vil præsentere et udsnit af vores nye kokketeam af upcomming og toneangivende kokke, som vil stå i hjertet af messen.
Vi bestræber os yderligere på, at alle vores egne specialister vil være teamet up med en kok, der kommer direkte fra branchen og som vil iscenesætte netop deres råvarer til vores gæster.
Vi håber, I har lyst til at tage med os på rejsen og spejle vores vision hos jer!
Fortæl om din deltagelse på Casual Dining 2022
Vi har udarbejdet et mediekit, så I har mulighed for at fortælle om jeres deltagelse på messen! Mediekittet indeholder diverse bannere til SoMe, web, og mailsignatur. Ønsker I bannere i andre formater, er I velkomne til at kontakte os.
Klik på det ønskede banner for at downloade det.