Gravad laks med boghvedevaffel, ostecreme, syrlige æbler og ærteskud

Tilberedning


Pisk alle ingredienserne til vaflerne sammen, og bag på et vaffeljern.

Syrlige æbler
Skær æblerne i tern, og marinér dem med olie, citronskal, citronsaft, salt, peber og finthakkede persillestilke.

Ostecreme
Persillen hakkes og røres med de øvrige ingredienser.
Server de lune vafler sammen med de syrlige æbler, ostecremen og den gravad laks. Pynt med ærteskudende.

Ingredienser


Antal kuverter: 10

600-700 g gravad laks
Ærteskud (til pynt)

Boghvedevafler
2½ dl boghvedemel
½ tsk bagepulver
3 dl mælk
125 g smeltet smør
½ dl øl
Syrlige æbler
4 stk æbler
¼ bdt bredbladet persille, stilkene
1 stk usprøjtet citron
Salt og peber
2 spsk olivenolie

Ostecreme

340 g rygeost
1 ½ dl fløde
1 spsk dijonsennep
¼ bdt bredbladet persille, bladene
Persille
Salt og peber