Fyldt kyllingelårsteak med pommes frites og tomatsalat
Tilberedning
Fold lårsteak fladt ud med skindet nedad, kom fyld i og fold dem sammen. Brug stegesnor eller lignende til at holde dem sammen. Steg dem i ovn i ca. 35-40 minutter.
Skræl kartofler, skær i tynde skiver, og skyl dem. Kog dem i vand med lidt eddike i ca. 10 min. så de stadig er faste, og stil derefter på køl. Inden de steges i ovn, blandes de med olie og salt. Steges i ovnen ved 200°C i ca. 45 min.
Skær tomater over i to, hak koriander groft, og bland det hele godt sammen med revet limeskal og saft, olivenolie, flagesalt og peber. Stil på køl til servering.
Rør dippen sammen, og stil på køl til servering.
Ingredienser
Kyllingelårsteak
Fyld
Frisk spinat
timian
parmesanost/flødeost
hvidløg
salt og peber
Pommes frites
kartofler
eddike
Olie
salt,
vand
Tomatsalat
Cherrytomater
Koriander
Lime
Olivenolie
Flagesalt og peber
Dip
Creme fraiche
Mayonnaise
Eddike
Honning
Salt & peber