Fyldt kyllingelårsteak med pommes frites og tomatsalat

Tilberedning


Fold lårsteak fladt ud med skindet nedad, kom fyld i og fold dem sammen. Brug stegesnor eller lignende til at holde dem sammen. Steg dem i ovn i ca. 35-40 minutter.

Skræl kartofler, skær i tynde skiver og skyl dem. Kog dem i vand med lidt eddike i ca. 10 min. så de stadig er faste og stil derefter på køl. Inden de steges i ovn blandes de med olie og salt.  Steges i ovnen ved 200°C i ca. 45 min.

Skær tomater over i to, hak koriander groft og bland det hele godt sammen med revet limeskal og saft, olivenolie, flagesalt og peber og stil på køl til servering.

Rør dippen sammen og stil på køl til servering.

Ingredienser


Kyllingelårsteak

Fyld
Frisk spinat
timian
parmesanost/flødeost
hvidløg
salt og peber

Pommes frites
kartofler
eddike
Olie
salt,
vand

Tomatsalat
Cherrytomater
Koriander
Lime
Olivenolie
Flagesalt og peber

Dip
Creme fraiche
Mayonnaise
Eddike
Honning
Salt & peber