Flæskestegssandwich med vaniljesyltede kirsebær
Tilberedning
Lav en kogelage af citronskiver, Vanila, hvidvinseddike, vand og rørsukker.
Bring i kog, og tilsæt stikkelsbær. Trækker ca. 1 time – gerne længere.
Smør over- og underbolle med grov sennepsmayonnaise. Kom nippet grønkål, rødkål og skiver af cornichons på, efterfulgt af ribbenssteg og syltede stikkelsbær. Luk til og servér.
Ingredienser
Antal kuverter: 10
200 g stikkelsbær
1 stk citron
10 g Tørsleffs Vanila
1 dl Mazzetti øko. hvidvinseddike
1 dl rørsukker
1 dl vand
10 stk store burgerboller
300 g grov sennepmayonnaise
Ca. 1500 g stegt ribbensteg
Frisk grønkål
300 g paradiso cornichons
Rødkål, gerne amarena-syltet.