Citron- og mangotærte
Tilberedning
Mørdej
Mel, flormelis, vanilje og salt blandes godt sammen med æggeblommerne. Bland smørret i. Ælt dejen i nogle minutter, og læg den derefter i køleskabet. Anbring nu dejen i 8 cm tærteringe (Pavoni). Bag tærterne i 20 minutter ved 175°.
Citron- og mangocreme
Bland puréer, sukker og fløde. Kog ingredienserne sammen. Bland æggeblommer og sukker sammen. Tilsæt husblassen ved en temperatur på 35-40°. Tilsæt smørret lidt ad gangen, mens du rører i blandingen.
Anretning og afpyntning
Fyld tærteskallerne halvt op med Callebaut Caramel. Fyld citron- og mangocremen oven på tærterne. Sprøjt marengs ovenpå og dekorér med Mona Lisa gule marcipanblomster og friske hindbær.
Ingredienser
Mørdej
460 g mel
180 g flormelis
3 g vanilje
5 g salt
70 g æggeblommer
275 g smør
Citron- og mangocreme
250 g citronpuré
125 g mangopuré
125 g passionsfrugtspuré
65 g sukker
230 g æggeblommer
60 g sukker
12 g husblas (udblødt)
75 g smør