Chokoladekage med økologiske bønner

Tilberedning


Blend havregryn til fint mel. Tilsæt bønner, æg, akaciehonning og de øvrige ingredienser (undtagen chokolade,) og blend i ca. 3 min. til en tyk og jævn masse. Rør chokoladestykkerne i dejen. Fordel dejen i ½ gastroform, og bag den midt i ovnen. Lad kagen køle af.

Bagetid: 25 min. ved 175° C.

 Servér kagen med skyr, kvark eller cremefraiche smagt til med vanilje og pynt med Svansø Frysetørret bær og pistacenøddekerner, mandler, valnødder mm.

Ingredienser


90 g Svansø Øko Havregryn
480 g Svansø Øko Sorte Bønner – kogte
4 æg
2 dl Svansø Akaciehonning
6 spsk kakaopulver
6 spsk kokosolie
2 tsk vaniljesukker
1½ tsk bagepulver
1 knivspids groft salt
100 g chokolade – groft hakket