Bruschetta Maiale Tonnato
Tilberedning
Forvarm ovnen til 175 °C, og steg kødet til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til min. 65 °C i centrum i min. 6 min. Vær varsom med at salte, da lagen i forvejen indeholder salt.
Halvér tomaterne, og læg dem på en bageplade. Krydr med salt og peber, og spray med olie. Bag tomaterne ved 110 °C i 1½ time.
Blend tun, mayonnaise, kapers, ansjoser, citronsaft og citronskal, til det er cremet. Justér konsistensen med stegesky, og smag til med salt og peber.
Skær kødet i skiver, og anret på ristede brødskiver. Kom saucen henover, og pynt med kapers, tomater, parmesan og rucola.
Tip: Kan også fyldes i sandwichboller eller serveres som kold anretning med brød som tilbehør.
Ingredienser
Antal kuverter: 10
1 kg kamfilet af gris u/ben, tilsat lage, m/citronskal, timian og rosmarin, Danish Crown Professional
500 g små tomater
125 g drænet tun i olivenolie
100 g mayonnaise
10 g kapers
1-2 ansjoser
1-2 spsk. citronsaft
Fintrevet citronskal af ½ citron
½ dl stegesky, siet og skummet
Salt og peber
10 skiver brød
Kapersbær
Parmesan
Rucola